Deze podcast betreden we de wereld van Twitch

Crosstalks Podcast – Aflevering 4 – Deze podcast praten we met Bryan over de mogelijkheden van Twitch

Twitch voor beginners

Twitch is meer dan een live streaming-dienst. Het is een plek waar creators als jij de dingen waar ze van houden kunnen delen met een community van miljoenen mensen, en waar ze een klein plekje voor zichzelf kunnen creƫren op het internet. Twitch is een plek waar je live je stem kunt laten horen, net als je publiek. De content op deze website is ontworpen om jou als creator te helpen met groeien, een community te ontwikkelen en geld te verdienen door te doen waar je van houdt.

Iedereen die content maakt op Twitch wordt beschouwd als een creator en speelt een rol in het vergroten van de Twitch-community. Creators als jij hebben de kans om je eigen community’s op te bouwen, in contact te komen met een publiek en zelfs geld te verdienen door datgene waar jij van houdt met de rest van de wereld te delen.

Naamloos-1

Bryan Gerritsen neemt ons in de Wondere wereld van Twitch. Over de voordelen van de dienst, hoe snel een eenvoudig het mensen bij elkaar brengt. Maar we hebben het met Bryan over de keerzijde van Twitch.

In deze Podcast

In de jaren tachtig wordt een groep vrienden in Londen gedurende de aidscrisis gevolgd. De 18-jarige Ritchie Tozer verlaat het eiland Wight om in Londen te gaan studeren, Roscoe Babatunde loopt weg van huis en Colin Morris-Jones uit Wales is van plan het te gaan maken op het sjieke Savile Row.