Nieuwe podcast: Op bezoek in het werkveld

Misschien niet iedereen zal het gelijk toegeven, maar persoonlijke ontwikkeling is weldegelijk voor iedereen een behoefte. Bij de een meer intrinsiek dan de ander, maar er is altijd wel een vorm van persoonlijke ontwikkeling aanwezig. Blijf jezelf uitdagen, blijf in beweging is de boodschap vanuit het werkveld. Luister onze nieuwe podcast: Op bezoek in het werkveld.

Ons eerste werkveld bezoek is bij een oer Utrechts digitaal communicatie bureau. We schoven aan bij Marc en Gerben van the Goodplace. Een digitaal communicatie bureau uit Utrecht, midden in de stad, waar het bruist en leeft.

Ze vertellen over het ontstaan vanĀ  the Goodplace, over het ondernemerschap en waarom het vinden vanĀ  een leuke stage van belang is. Des al niet te min een leuk gesprek met het werkveld.

Nieuwe podcast: Op bezoek in het werkveld

Deze tweede aflevering bezoeken we het werkveld. We gaan in gesprek met oud Grafisch Lyceum Utrecht student Marc de Bruin en Gerben Cannemeijer, oprichters van The Goodplace. In onze podcast hebben we het over ondernemen, het belang van een leuk stage en waarom het een mooi en afwisselend vak is…